Международен конгрес за студенти в София

Събитието е подходящо за студенти от всички курсове!

Международният конгрес по медицински науки за студенти и млади лекари ще се състои за 18-та поредна година в Медицински Университет – София!
Четиридневното събитие ще се проведе между 9.05. и 12.05. и ще събере над 500 млади медици от целия свят в София.

 

По време на конгреса студентите ще имат възможност да посетят цели три практически уъркшопа – от това да наблюдават иновативна операция на живо, през хирургическо шиене до разчитане на ЕКГ.

Сърцето на конгреса са вдъхновяващите лекции на световно признати лекари и и учени, които идват в столицата специално за събитието. До момента студентската конференция е уважена от лектори от редица университети  – Оксфорд, Кеймбридж, Каролинска Институт и др.

Регистрацията вече е отворена като студентите имат право да участват като пасивни или активни участници. Активните имат право да представят своя научна разработка или клиничен случай под формата на постерна или орална презентация. Те ще се състезават и за голямата награда от 500€!

Постерна презентация
Орална презентация

Всички участници получават достъп до лекциите, научните сесии, клинично състезание, социалната програма, право да изберат 3 уъркшопа. Таксата включва богат регистрационен пакет, 8 кафе-паузи, обяд и коктейл. Освен за голямата награда, участниците участват и в жребий за множество медицински учебници, достъп до образователни програми и др. 

Ранната регистрация приключва на 22 март!

Абстракти за активно участие се приемат до 8 март!

За да сте винаги информирани и първи да получите възможност за отспъка от таксата, можете да последвате  Facebook страница и Instagram профила на ICMS.