MEDucate via Science 1 – с проф. Радостина Александрова

Скъпи колеги!

🖤 От Комитета по Медицинско образование (SCOME) към АСМБ-София Ви каним на първото събитие от кампанията “MEDucate via Science“, която тази година ще бъде в малко по-различен формат – 2 части (едната декември, а другата февруари) от по 3 събития. Идеята на кампанията е да насърчи студентите да се занимават с научна дейност и да участват активно в различни конференции.

🗓️Първото събитието ще се проведе на 12 декември (вторник) от 17:15 в 4 аудитория на ПУЦ.

🧑🏻‍⚕️ Лектор на събитието е професор Радостина Александрова, като темата на нейната интригуваща презентация е “Ще слее ли науката границите между мечтите и реалността”.

🧬🔬Професор Радостина Александрова е български биолог с професионални интереси в областта на клетъчната и молекулярната биология, вирусологията, имунологията, експерименталната онкология и онкофармакология, тъканното инженерство (костното тъканно моделиране) и патобиохимията. Работи в Института по експериментална морфология, патология и антропология с музей при Българска академия на науките (ИЕМПАМ-БАН). Специализирала е в Словакия, Унгария и Дания. Има повече от 180 публикации в български и международни научни списания и сборници от конференции.

✅Събитието ще бъде наистина много интересно и запомнящо се, така че заповядайте!

✈️Събитието носи точки за обмен!

‼️Внимание! Местата са силно ограничени, затова само първите записали се ще имат възможност да участват.‼️

🔗Запишете се на следния линк:
https://forms.gle/SVcnDhZ4DdjUpu7b7