MEDucate via Science 2 – Изкуството да твориш наука

Скъпи колеги!

🖤 От Комитета по Медицинско образование (SCOME) към АСМБ-София Ви каним на второто събитие от кампанията “MEDucate via Science“, която тази година ще бъде в малко по-различен формат – 2 части (едната декември, а другата февруари) от по 3 събития. Идеята на кампанията е да насърчи студентите да се занимават с научна дейност и да участват активно в различни конференции.

🗓️Второто събитието ще се проведе на 14 декември (четвъртък) от 13:00 в 3 аудитория на ПУЦ.

👨🏻‍⚕️Лектор на събитието е Любомир Гайдарски, като темата на неговата интригуваща презентация е “Изкуството да твориш наука”.

🩺 Любомир Гайдарски е студент в 6 курс на Медицински университет – София. Носител на приза “Студент на годината” за 2022 г. Носител на стипендия по целево дарение на фондация Еврика за 2022г. и именната стипендия на акад. Методи Попов на фондация Еврика за 2023г. Носител е и на стипендия на БЛС за 2022г. Той е демонстратор в Катедра по анатомия, хистология и ембриология и работи като болногледач в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов“. Автор и съавтор е на над 10 публикации с IF и има множество участия в конгреси, симпозиуми и семинари на национално и международно ниво.

✅Събитието ще бъде наистина много интересно и запомнящо се, така че заповядайте!

✈️Събитието носи точки за обмен!

‼️Внимание! Местата са силно ограничени, затова само първите записали се ще имат възможност да участват.‼️

🔗Запишете се на следния линк:
https://forms.gle/apycdtdnkQtnpYPn9

‼️Ако сте пропуснали да се запишете, за първото събитие може да го направите на следния линк:
https://forms.gle/SVcnDhZ4DdjUpu7b7