XIV Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

На 11 декември 2020 г. (петък) ще се проведе четиринадесетото издание на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина. И тази година то се организира благодарение на съвместната работа на Институт по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

С цел да бъде осигурена максимално сигурна среда в ситуация на пандемия, организационният комитет на симпозиума взе решение тазгодишното издание да се проведе изцяло онлайн.

XIV Софийски симпозиум по репродуктивна медицина ще представи богата научна програма с водещи международни и български лектори. Те ще представят последните новости в областта на репродуктивната медицина, гинекологичната профилактика и оперативната гинекология, акушерството, проследяването на бременността и феталната медицина. 

Сред гост-лекторите на XIV Софийски симпозиум по репродуктивна медицина тази година са проф. Джон Стивънсън (специалист по репродуктивна ендокринология в Royal Brompton Hospital, Лондон), проф. Филип Лехерт (преподавател в University of Melbourne, Австралия), проф. Мишел Де Вос (специалист по репродуктивна медицина и старши медицински директор на Centre for Reproductive Medicine at UZ Brussels-VUB, Белгия), проф. Инго фон Леферн (специалист по ендоскопска хирургия и директор на Албертинските гинекологични клиники и на Клиниката по акушерство и гинекология на Албертинската болница в Хамбург, Германия) и др.

Официален език на събитието: АНГЛИЙСКИ.

Такса за студенти: 5 лв.