Онлайн клинично състезание с AMBOSS

Започни втория семестър ударно и активирай отново невроните си чрез онлайн клинично състезание!  АСМБ-София, АСМБ-Варна и АСМБ-СУ се радваме да бъдем онлайн домакини за всички студенти по медицина, участващи в събитието между 22-25 март.

Благодарение на партньорите от AMBOSS сме подготвили две отделни сесии: за предклиника и клиника. Двамата студенти с най-висок резултат от сесиите ще получат страхотни награди – карта за подарък на Amazon от 50 евро или 6-месечен неограничен безплатен достъп до AMBOSS PLUS, а най-добре представилият се университет ще получи сертификат като „AMBOSS Champion University“.

За да се увериш, че си запознат с AMBOSS и формата на техните въпроси, запиши се за нашата 30-минутна сесия на живо за предварителна подготовка/тренировка. Тя  ще се проведе във вторник, 22 март в 18:00.Един от нашите експерти ще ви покаже как да се представите най-добре.

Ще имаш време до 25 март, за да завършиш теста. Веднъж щом отвориш линка, ще имаш 30 минути, за да го завършиш.
За да участваш, ще трябва да влезеш в акаунта си в AMBOSS или да си създадеш такъв, ако все още нямаш. Ако нямаш текущ абонамент, не се притеснявай. Когато се регистрираш, ще получиш безплатен код, който ще ти осигури пълен достъп до AMBOSS до 25 март.

Очакваме теб и твоите знания!