Всичко за 37-ма Национална среща на АСМБ

Скъпи колеги,

За нас е удоволствие да Ви посрещнем на 37-ма Национална среща на Асоциация на Студентите-Медици в България (АСМБ), за пръв път напълно безплатно и онлайн!

Ако имате въпроси за срещата, или това може би е Вашата първа Национална среща (НС), тази статия ще Ви насочи какво да очаквате.

Направи един бърз и забавен тест, за да разбереш кой комитет ти подхожда най-много!

Няколко съвета от нас:

  • Запознай се с комитетите към АСМБ и избери този, който представлява най-голям интерес за теб /може да намериш информация и в нашия сайт, секция “Комитети”/.
  • Следи събитието ни. Скоро ще публикуваме информация за програмата, уъркшопите и трейнингите, които ще може да посетиш. За тях ще може да се запишеш от 14.10 до 17.10.2020. Важно: регистрацията за трейнинги и уъркшопи ще бъде отделна от регистрацията за участие в срещата.
  • Следи имейла си. Там ще се свързваме с теб осносно важна инфорация за НС, записването за трейнинги и уъркшопи, и др.

Бъди винаги информиран:

FAQ

Регистрацията е отворена до 16.10.2020

Основната платформа за НС е Discord, спомагателно могат да бъдат използвани Zoom, Google Meet и други по време на събитието. Ще получиш допълнителна информация и насоки за използването им.

Това зависи от деня. В петък (23.10) програмата ще бъде не повече от 2 часа, а в събота и неделя активната част от програмата е около 5 часа дневно, като между самите компоненти от програмта ще имаш свободно време. Извън тези часове платформата ще бъде отворена с цел социализиране.

Не, но за да получиш серификат за участие, трябва да си покрил критериите за това.

За да получиш сертификат за участие е нужно да си посетил минимум:

  • 1 сесия по комитети (на 24.10 или на 25.10)
  • 1 трейнинг
  • 1 уъркшоп
  • да попълниш формуляра за обратка връзка, който ще получиш след края на срещата

Регистрацията за трейнинги и уъркшопи отваря на 14.10.2020 и ще бъде отворена до 17.10.2020. Ще получиш достъп до нея на имейла, с който си се регистрирал за Националната среща.