Обучителен курс по ендобиогенна медицина с д-р Аби Шахин

Какво е “Ендобиогения”?

Ендобиогенията е сравнително нов холистичен подход в интегративната физиология и медицината на „цялата личност“. Неин фокус са нервната и ендокринната системи, които могат да помогнат на всеки организъм по всяко време да възстанови и дори да обнови изцяло по траен начин имунната си система. Това позволява постигане на невероятни резултати при лечение на заболявания от сферата на онкологичните и  автоимунните заболявания, множествена склероза и други.  

Кой ще бъде лектор?

Основен лектор ще бъде един от водещите в тази сфера лекари в света – белгийския лекар – д-р Аби Шахин*. Курсът се състои от шест тридневни семинара (петък, събота и неделя до обяд през около един-два месеца).  Обучението, включва работа с клинични случаи и специфичен кръвен тест, базиран на “биология на функциите” – специално разработен софтуер за четене на кръвни резултати.

Лекциите ще бъдат на английски език със симултанен превод на български. Ще има и писмени материали за всеки семинар. След шестия семинар ще има изпит, след успешното полагане на който се получава диплома за практика по ендобиогения. За завършилите има и осигурен стаж в кабинета на д-р Аби Шахин в Брюксел. Таксата за всеки семинар е 560 лева.

За студенти в клиничен етап на обучение и стажант-лекари по медицина таксата участие  е 50 лева на семинар.

За регистрация, изпратете имейл на endobiogeny@abv.bg или се обадете на тел: 0032487595674

Д-р Шарбел Аби Шахин е роден на 27 юли 1970 г. в Бейрут, Ливан, където завършва математика, физика и химия. През 1993 г. заминава за Белгия да учи медицина. Завършва през 2000 г. и печели място в първата специализирана държавана обучителна програма за спешна помощ (2002 г. – 2004 г.). Участва в мисии на „Лекари без граници“ в Африка и за работата си по време на военни конфликти получава удостоверение от Червения кръст за военно-полеви хирург. Специалист е по остра медицина и реанимация на новородени, деца и възрастни. Има публикации в сферата на гръбначната хирургия и невростимулацията. От 2002 г. до 2014 г. работи в сферата на спешната помощ в няколко белгийски клиники и болници. 

От 2012 г. е специалист по ендобиогения и природна медицина (интегративна физиология), завършил школата в Париж на нейния създател – френският лекар и учен д-р Кристиан Дурафур. Основен лектор по ендобиогения и фитотерапия в редица държави. Председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина и интегративна физиология.

В края на ноември 2021г. в София бе проведена конференция с д-р Аби Шахин, който
представи пред български лекари и фармацевти този, набиращ скорост, изключителен
метод на лечение. В резултат на големия интерес след конференцията стартира
първото за България обучение по ендобиогенна медицина.

Лекции и участия на д-р Аби Шахин: